söndag 13 december 2009

YES!!!

Var och kollade tjejerna med ultraljud i fredags. Och jajamensan det var fosterblåsor i båda magarna. Tänk att man kan bli så otroligt lycklig över några små blåsor i ett par magar men det blir man verkligen. Det är naturligtvis inte någon garanti på något sätt. Allt kan hända och fostren kan absorberas efter ultraljudet men då vet man ju i alla fall att allt är okay så långt. Sen är det ju inte heller någon exakt diagnostik vad det gäller antal. Det kan bli både fler och färre än de blåsor man ser. Men det var samma veterinär som gjorde ultraljudet sist och hon hade faktiskt exakt rätt den gången. Denna gång var det färre blåsor så vi får nog räkna med lite färre valpar. Men det känns sekundärt, det viktigaste är ju att de som faktiskt föds är friska och fina individer.

Ve och fasa, ruskiga nyheter på byn. Min julgran är allvarligt hotad. Anledningen till det är att granarna har fått någon typ av röta. Barren har blivit bruna och det är inte så att dom ramlar av men dom luktar tydligen väldigt illa när man tar in dom inomhus. En petitess kan tyckas men är man en julälskare så är man. Iiiiiii det svider verkligen. Det är ju inte bara själva granen i sig utan i huvudsak traditionen. Varje jul så tar jag och ungarna in granen ett par dagar innan jul, klär den under stort ståhej och massor av fnitter och kommentarer. Det hör liksom till. Sista ordet är dock inte sagt än, har skickat ut pappa på spaning och hoppas fortfarande att han ska hitta en vacker gran som inte fått röta och som vi kan få njuta av i jul.

Gästbokstokeriet verkar ha upphört och inte några flera konstigheter på jobbet heller. Så himla skönt. Så nu tänker jag bara pyssla om tjejerna, förbereda för julen och se fram emot lite ledighet. Å så januari och valparna såklart.

Blivande mamma som sitter och funderar

2 kommentarer:

King sa...

Håller tummarna för fina bäbisar och tjusigt grön glitter gran!!!!

God Jul & Gott Nytt!!!!

Annika sa...

Å vad spännande me ultraljudet
snart har ni smått i huset så
mysigt.Ha en riktigt bra jul nu.
myskramar Timon o Qvintus m fam.